Какво правим

Gold Jobs е създадена от професионалисти с дългогодишен опит и задълбочени познания в сферата на финансовите услуги, които споделят една идея – да предоставят експертна подготовка и обучение на проактивни личности, желаещи да поемат на ново професионално пътешествие.

С гордост предлагаме нашата бизнес експертиза и изготвяме индивидуални учебни програми за всеки, който има желание да учи и да се развива в динамични и проспериращи индустрии. Уникалният ни модел предлага най-доброто, както за индивидуалните ни клиенти, търсещи ново кариерно развитие, така и за корпоративните ни партньори, нуждаещи се от мотивирани и способни кадри.

Специализираните ни обучителни курсове създават амбициозни и висококвалифицирани агенти по продажби, с гарантирана професионална реализация, благодарение на широката ни мрежа от партньори. В същото време, компаниите, с които партнираме печелят единствено от специфичните бизнес качества и умения, които развиваме в участниците, тъй като обучението е в интерес на всички.
Голд Джобс ООД е агенция за подбор на персонала, регистрирана в Министерството на труда и социалната политика на Република България, лиценз номер: 2186 / 27.12.2016 година.