Често задавани въпроси

Gold Jobs осигурява нужната бизнес подготовка и професионално обучение, давайки възможност за нова грандиозна кариера. Нашите програми са специално създадени за всички, които желаят да изградят силна основа от знания и умения в редица бизнес сфери и така да продължат професионалното си развитие в компания, която подхожда на техните интереси и личностни качества.
Gold Jobs предлага възможност за ново кариерно развитие в сферата на финансовите услуги и продажби след завършването на специализирано бизнес обучение.
Желаещите могат да кандидатстват за нашите обучителни програми като попълнят стандартната форма в сайта.
Кандидатите ще бъдат поканени на интервю, което да оцени колко подходящи са да заемат позиция като агент по продажби. Одобрените кандидати ще започнат базов обучителен курс с продължителност 16 часа (2 дни).
При завършването му, те ще имат възможността да се запишат за VIP курс за напреднали с продължителност 24 часа (3 дни), специално създаден да подготви кандидатите за желаната работна позиция. Успешно завършилите програмата ще бъдат назначени на подходяща за тях позиция в една от компаниите, с които Gold Jobs си сътрудничи.
Базовият обучителен курс цели да въведе участниците в бизнеса и да ги запознае с успешните похвати в преговорите. Темите, които програмата обхваща, включват основни техники в продажбите, разпознаване на нужди, обща терминология и продуктивност. Целта на тази част от курса е да изгради основа от знания и да подготви кандидатите за по-сложните методи в продажбите, които ще бъдат представени в следващото ниво на обучението.
VIP курсът за напреднали е предназначен за хора, твърдо решени да започнат нова кариера. Завършването на обучителната програма гарантира на участниците работна позиция, благодарение на взаимното ни сътрудничество с водещи регионални компании в сферата на финансовите услуги.
Тази част от обучението използва образователни методи, взаимствани от компаниите в годишния списък Fortune 500 и ще предостави на участниците по-задълбочени знания за различните техники в продажбите и стратегии за напреднали, подготвяйки ги напълно за новата позиция.
VIP курсът за напреднали е специално пригоден за нуждите и професионалните перспективи на всеки отделен кандидат, а също така им гарантира нова вълнуваща кариера.
Изпратете ни Вашата автобиография и кратко мотивационно писмо чрез страницата Изпрати CV на нашия уебсайт и ние ще я разгледаме. Моля отбележете, че ще се свържем само с одобрените кандидати.
Gold Jobs си сътрудничи с водещи регионални компании в сферата на финансовите услуги, които търсят квалифицирани личности с интереси в бизнеса и продажбите. Специализираните обучителни програми, които предлагаме, са конкретно създадени за нуждите на нашите партньори, допринасяйки изключително, както за професионалното развитие на индивидуалните участници, така и на корпоративните ни съдружници.
След завършването на VIP курса за напреднали участниците ще владеят редица ценни бизнес умения и напреднали стратегии за продажби. Партньорството ни с водещи финансови компании гарантира на завършилите работна позиция с добри перспективи за кариерно развитие в подходяща фирма.

Имате друг въпрос?